AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Daniel Glimvert tar time out

Sollentunas damtränare Daniel Glimvert har själv beslutat att ta en time out över jul och nyårshelgerna.

Anledningen till det är händelser som inträffade efter den senaste dammatchen som spelades på bortaplan mot Gislaved. Daniel blev upprörd över vad han uppfattade som partiskt agerande från domaren innan matchen. När matchen var slut påtalade Daniel detta för domaren och använde då ett olämpligt språkbruk.

Samtidigt kommer en person med kamera fram och börjar ta bilder vilket Daniel reagerar mot och puttar/knuffar fotografen. Daniel ber fotografen omedelbart om ursäkt. Tidningen Värnamo Nyheter som fotografen arbetar för har, trots Daniels ursäkt, lämnat in en polisanmälan gällande händelsen. Daniel har direkt efter matchen bett damlaget om ursäkt för sitt agerande. Daniel har också till styrelsen framfört att han djupt ångrar sitt agerande och önskar att det kunde vara ogjort.
Det är mycket olyckligt det som inträffat. Styrelsen tar självklart kraftfullt avstånd från allt agerande som inte är fair play gentemot domare, funktionärer och motståndarlag. Ledare och tränare måste vara föredömen och får under inga omständigheter agera oförskämt eller ohövligt mot domare, funktionäere eller andra. Daniel har bett om ursäkt och uttryckt djup ånger över sitt agerande.
Styrelsen har därför fortsatt fullt förtroende för Daniel som tränare och coach för damlaget.
Vi hälsar Daniel välkommen tillbaka efter sin time out.
Styrelsen / gm Ketil