AKTUELLT

Sommarläger vecka 33 inomhus

admin

Välkommen till Sollentuna Volleybollklubbs sommarläger vecka 33 (10-14 aug) för dig som spelar 4-manna, 6-manna eller är intresserad av att prova på volleyboll.

Sista matchen i Ettan för SVK C

Sista matchen, mot Stockholms Vingar B, blev återigen en (ganska) knapp förlust.

 

Matchen inleddes starkt av C-damerna som ryckte åt sig en 5-2-ledning. Sedan följdes lagen åt till 14-15 när så spelat rasade för våra tjejer. 14-25 och rejält darrigt. I andra kom vi ut som ett nytt lag med en stark vänsterkant där Nicole under matchen bokfördes för totalt 15 offensiva poäng. Vi hade setboll vid ställningen 26-25, men smashen rullade längs nätkanten och ner på vår sida. Setet förlorades med snöpliga 28-30.

Sedan i tredje följdes lagen åt till 24-24 när återigen Vingarna var lite starkare och kunde vinna med 24-26.
Vi hade lite för många egna misstag, med ett antal taffliga servar samt en märklig förmåga att inte förvalta gratisbollarna på ett bra sätt. Sedan hade vi rejält svårt med deras block på vår vänsterkant i en rotation.
Om man summerar höstsäsongen för C-damerna så kan man konstatera ett det blev en seger (hemma mot Säter med 3-0) och genomgående täta matcher och ett antal setvinster där skillnaden mellan våra tonåringar och de andra klubbarnas 1:a eller 2:a lag är bristen på rutin. Tekniskt sätt är vi jämbördiga eller till och med bättre i vissa avseenden. De här matcherna kommer våra 97:or ha nytta av i U17-SM i vår!
Under våren spelar båda SVK C och SVK D i Vårtvåan, där motståndet genomgående blir av den här kalibern.
Kul och God Jul!!