AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Tredje omgången av Stockholm Volley Cup FU13 med -01 tjejerna

Gruppen med -01 tjejer ångade på i SVC och gjorde igen övertygande resultat och senast i Vallentuna tog man platserna 1, 2, 3, 4, 11, 12 i turneringen där det var 20 lag med.

 
Med totalt sex lag med i denna omgång så var fyra med i svart grupp där det blev hårda och jämna derbymatcher. Det blev inget slutspel denna gången och laget som gick segrade denna gången var Merkurius. Men det var ingen promenadseger utan mot tvåan Neptunus så var det en lång tre sets match med siffrorna 20-25, 25-15, 15-12. Även mot trean Saturnus så blev det tre set med siffrorna 24-26, 26-16, 15-12. Även fyran Jupiter gjorde flera bra matcher som gick över tre set. Återigen visar det på en stor bredd i truppen där lagen blandas mellan varje omgång och varje gång så kliver olika spelare fram och bidrar.
 
Ifrån elitlaget hade vi denna gång hjälp ifrån Caroline, som även är med och tränar dessa talanger, där hon coachade ett lag och bidrog till en bra stämmning.
  
 
I blå grupp hade vi med två lag där båda spelade bra och kom 1a och 2a i gruppen.
 
Som alltid är det tjejerna själva som dömer matcherna och det är en bra skola för att lära sig spelet och vikten av Fair Play. Detta var sista tävlingsturnerigen i SVC för hösten och summerat så kan man säga att resultatet talar för sig själv! För dessa tjejer så återstår nu en Allsollska och en julavslutning innan man får ett välförtjänat jullov.