AKTUELLT

Beachträning hela sommaren vid Rösjöbadet i Sollentuna, nu med meriterade och erfarna beachvolleybolltränare

Beachsektorn

Tycker du också att beachvolleyboll är jätteroligt? Vill du lära dig mer och utvecklas? Vill du hänga med beachkompisar i sommar?

Ytterligare en förlust med bra spel för SVK C

Återigen spelar vårt utvecklingslag med spelare födda 96/97 jämnt med ett lag som spelat i de högre serierna, denna gång Solna.

 

 

 


I dagens andra match mötte SVK C, med i princip samma spelare som i D-laget strax tidigare, Solnas förstalag. Skillnaden mellan lagen i Ettan och Tvåan (utom vi som spelar med ungefär samma lag i båda divisionerna) är milsvid.
Efter att ha slagit Solnas B-lag enkelt blev det nu en helt annan match. Vårt utvecklingslag av tonåringar mot fullfuxna kvinnor, de flesta längre än de våra.

Vi spelade återigen mycket bra, och man kan tydligt se att Pekkas träningar börjar ge resultat. Det är inte längre så många egna misstag, utan vi förlorar poängen på att motståndarna helt enkelt är bättre. De slår lite hårdare, servar lite jämnare och plockar upp lite fler bollar som dräller ner, men det är inte många.

De två första seten förlorade vi, 17-25 och 14-25, men i det tredje spelade tjejerna som i trance och vann med 25-18.

Sedan i fjärde upprepades mönstret från flera tidigare matcher: tjejerna orkar inte riktigt ladda om, utan förlorade med
14-25.
Men det var en riktigt rolig match och domaren, tillika tränare i Solna var imponerad och ville köpa Natalija, vår passare.. Hon är inte till salu.
Spelade gjorde Natalija, Mollie, Matilda, Lola, Sofia, Hanna, Anna, Jenny och Linnea.
Båda matcherna coachades av Lennart och undertecknad.
Foto: Lena Bouveng