AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Fortsatta framgångar för Sollentuna i andra omgången av FU13 i Stockholm Volley Cup

Den stora gruppen med 40 st. -01 tjejer fortsätter att göra bra resultat och i helgen tog man platserna 1, 2, 3, 5, 8, 11, 13 i turneringen där det var 25 lag med.

Denna gång spelades turneringen i Danderyd i deras nya fina sporthall. I och med att Sollentuna har så många lag med så blev det en del derbymatcher men även mot övriga lagen som kom ifrån Vallentuna, Danderyd, Solna, Södertelge, och Lidingö.
Det blev många jämna matcher och t.ex. så missade lag Neptuns, till vänster på bild, knappt mot Jupiter som sedan gick och vann finalen. Siffrorna i den semifinalen blev 25-21, 25-21. Det visar på att det är en stark och bred trupp.
   
Det var många glada miner under helgen och vi de bra publikstöd av alla föräldrar som var med och hejade, så det var nästan som hemmaplan.

  Segrade i final gjorde Jupiter, på bilden till vänster, där man slog sina kompisar i Merkurius med 26-24, 25-16. Detta efter fortsatt bra spel trots att man hållit igång hela dagen ifrån kl. 8 då vi samlades fram till sista matchen kl. 16.
Kommande helg är det spelledigt innan det är dags för att ta upp kampen igen i den tuffare Fu15 gruppen, som spelas nästa gång på Lidingö.