AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Flickor -01 fortsätter utmana i SVC Fu15

Tjejerna födda -01 var med i andra omgången av Stockholm Volley Cup som spelades i Vallentuna. Där tävlar vi mot äldre tjejer födda -00 och -99 för att ytterligare utvecklas. Denna gång hade vi 4 lag med i turneringen.

Vi hade med två lag i röd grupp och två lag i gröna gruppen. I den gröna gruppen var det ett rent seriespel med 5 lag där Neptunus, här till vänster, lyckades efter bra lagspel vinna alla sina matcher och gruppen. Extra roligt var att de hade tillkommit två nya föreningar i denna grupp ifrån Täby och Kolbäck. Vårat andra lag i denna grupp, Tellus, hade en lärorik dag och slutade fyra i gruppen där man spelade upp sig mot slutet.

  I den röda gruppen var det gruppspel och därefter ett slutspel. Här kämpade båda lagen väl och efter att båda lagen förlorade två hårda semifinaler så fick vi göra upp om platserna 3 & 4. Där var Merkurius, här till vänster, det starkare laget för dagen och slog Saturnus i två jämna set.


Den positiva utveckling vi nu ser efter sammanslagningen av de som tidigare var två -01 grupper fortsätter och nästa helg är det en ny turnering för dessa. Då blir det i vår ordinarie serie i Stockholm Volley Cup, Fu13, som spelas i Danderyd.