AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Hemmapremiär för SVK C-dam i B-hallen

På söndagseftermiddagen begick SVK C-dam sin hemmapremiär inför ca 12 åskådare mot Solna A.

 

I början av första set kändes det som att vi hade goda möjligheter till den första vinsten i Division 1. Tyvärr liknade vårt spel en sinuskurva: Det gick upp och det gick ned… Tyvärr slutade seten i ned. Solna var det klart sämsta laget hittills, men samtidigt vår sämsta insats hittills också. Samarbetet på planen fungerade dåligt och framförallt mottagen på gratisbollarna (och de var ganska många) var alldeles för dåliga. Natalija fick ständigt springa ner och hämta dem långt ner i banan, och då vinner man inga matcher.


Aliide anfaller på högerkanten

Matchen slutade 0-3 med setsiffrorna 17-25 (Egentligen 19-25, men det stod fel i summeringen i protokollet, men det är bara av akademisk betydelse) 21-25 samt 27-29. Setförlusten i sista set tar lagledaren på sig efter slapp coachning. Vid ställningen 24-24 och egen serve borde jag bytt in en starkare servare, men det kom jag på i efterhand…

Den här gången var besvikelsen, förståeligt nog, större än efter de tidigare matcherna då spelet höll bättre. Men man får komma ihåg att C-laget är ett utvecklingslag som möter seniorspelare med betydligt mer rutin och i november har vi chans till revansch!


Anna lyfter fram en gratisboll

Spelade gjorde Natalija, Lola, Matilda, Ellinor, Mollie, Anna L, Aliide, Hanna och Jessica.