AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

F01 debuterade i Fu15 med bra resultat

Vår huvudklass i år är Fu13. De som känner för det och vill ha lite tuffare motstånd får vara med även i Fu15.

Vi hade 2 lag med i blå grön klass och mötte 2 Vallentuna lag samt Spåret.

 

Våra 2 lag Saturnus och Merkurius möttes i första omgången, Merkurius vann med 25-17, 25-20.

Saturnus spelade sedan mot Vallentuna Rönnbär och Vallentuna Blåbär och förlorade båda med 0-2 men det var riktigt jämna matcher, Saturnus hade lite stolpe ut i dessa matcher. I sista matchen mot Spårvägen som inte heller vunnit någon match så skulle vi bara vinna. Även här en riktigt jämn match så stod vi till sist som segrare 2-1, tjejerna var överlyckliga.

Merkurius hade idag mer stolpe in slog Vallentuna Blåbär med 2-1. Enligt tjejerna första gången de slog Vallentuna. 3:e matchen samma resultat mot Spårvägen efter ett riktigt dåligt första set, där allt spel var som bortblåst. I de andra 2 seten kom spelet åter och vinsten var ohotad. Sista matchen mot Vallentuna Rännbär vann vi konfortabelt med 2-0, 2:a segern mot Vallentuna var ett faktum. Vinsten i blå/grön klassen var klar.

Ett citat från Vallentuns Blåbärs coach, Älgen (fd landslagsspelare): “Bollen kommer tillbaka hela tiden och ni börjat smacha, obehagligt. Det bådar inte gott”

Till omgång 2 kommer Merkurius vara rankade 9:a eller 10:a och kommer troligen spela i röd klass medan Saturnus är rankade 13:e. Är ganska övertygad om att vi har minst ett lag till i nästa omgång

Vi som spelade var

Saturnus

Agneta, Åsa

Julia, Gloria, Irma, Molly

Ammy

Merkurius

Lasse, Lotta, Ulli, Ellen och Olivia