AKTUELLT

Beachläger 2020 - Ingen sommar utan läger!

admin

WOHOO, det blir läger även i sommar för Sollentuna volley Välkommen till Sollentuna Volleybollklubbs sommarläger vecka 26 (måndag 22 juni till och med fredag 26 juni ) för dig som spelar 4-manna, 6-manna, beachvolley eller är intresserad av att prova på volleyboll. På grund av de rådande ...

Sollentuna C Dam förlorade mot Uppsala med 1 – 3

Sollentunas C-damer mötte Uppsala VBS borta på lördagseftermiddagen.

För dagen spelade Lovisa, Lola, Aliide, Sofia, Jenny, Mollie, Matilda och Ellinor.

Matchen spelades i Bolandsskolan och motståndet var snäppet vassare än i premiären mot Säter förra helgen, men det var Sollentunas tjejer också! Trots att Uppsalas ena passare med sina maskerade kortisar spelade bort våra centrar, vilket resulterade i många poäng så spelade SVK jämnt på övriga positioner. När vi sen i 3:e set fick bättre block så vanns setet.
Tyvärr rasade spelet i 4:e set..

Setsiffrorna skrevs 25-15, 25-18, 19-25, 25-12 i Uppsalas favör. Bäst i Sollentuna var Lovisa som i Natalijas frånvaro helt klart visade “Natta-klass”.

Om man summerar de två inledande matcherna i Division 1 kan man konstatera att det lindrigt sagt är skillnad på att spela i Division 3 i fjol och i Ettan i år… Den stora skillnaden mellan lagen i de två matcherna som spelats är inte så mycket den tekniska skillnaden utan rutin och smartness. Motståndarna har, hittills, varit mer rutinerade och smartare än våra tjejer. Men trots, vi har inte varit utspelade i någon match, och det är inte så många poäng som skiljer!