AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Elitseriepremiär för damerna

På lördag är det dags för Elitseriepremiär för Sollentunas damer och för motståndet står Örebro. Örebro besegrade så sent som i tisdags Sollentuna i Ligacupen, så det är ett revanschsuget lag som kommer att äntra planen. Sollentuna kan nu mönstra full styrka och de har sett tuffa ut de senaste träningarna. Matchen spelas i Arena Satelliten kl. 14:30 lördagen den 6 oktober

 

I tisdags var det Örebro som styrde spelet från början till slut och Sollentuna kunde egentligen inte hota dem. Men på lördag är det en ny match och Sollentuna har revansch att utkräva. Laget måste omgående sätta press på Örebro både genom serve och anfall, något de aldrig lyckades med i tisdags.

Sofia Harlin och Anna Andersén är nu tillbaka i laget och de kommer att tillföra laget mycket stabilitet och energi. Båda Sofia och Anna har en rutin som garanterat kommer att tillföra mycket till de mer orutinerade spelarna. Sollentuna har denna säsongen ett väldigt ungt lag och då kommer rutinen från de något äldre spelarna vara viktig.

– Laget har sett bra ut sedan matchen i tisdags och man kan se att revanschlustan lyser i ögonen på dem. Om vi bara vågar sätta press på Örebro samtidigt som vi spelar vårt normalt tighta försvarsspel, kommer detta bli en jämn match, säger tränaren Daniel Glimvert om matchen.

 

Matchen spelas:

Sollentuna – Örebro, kl 14:30 i Arena Satelliten