Säsongsdebut för SVK C/D

Så var det dags för säsongsdebut för den nya konstellationen SVK C/D, sammanslagningen av F96 och F97. Debuten skedde i Uppsala Cup i lördags 22/9.  Där mötte vi lag som spelar i division ett och två, vilket innebär att det är kommande motståndare i divisionsspelet.

 

 

 

Vi hade tagit ut tre, på papperet jämna lag kallade SVK Vit, Röd och Grön vilka symboliserar klubbens färger. Totalt bestod gruppen (Div II Damer) av 9 lag i tre grupper. I gruppspelet vann vår tre lag varsin match, vilket gav en plats i en uppsamlingsomgång. Eftersom vi kom tvåa i våra respektive grupper fick vi möte ettorna från gruppspelet. Där fick vi stryk, men samtliga spelade matcher var mycket jämna.

Detta innebar att vi fick möta varandra i spel om placeringarna 4 – 6. Det muttrades lite om att strunta i spel och åka hem i stället, men när matcherna väl startade var fokuset så bra det kunde vara efter tre stenhårda matcher innan. Nu visade det sig att lagen inte bara på papperet var jämna: Vi slog varandra. Vilka placeringarna för respektive lag var har jag inte kollat upp, men det är på det hela taget ointressant. Vi hade strävat efter jämna lag med spelare som inte kände varandra sedan tidigare. Vi hade även lånat in två duktiga tjejer från F98, Jenny och Johanna, och de visade att det finns mycket talang i den gruppen!
I Vit spelade Linn, Aliide, Matilda, Anna E, Hanna, Amanda och Ellinor.
I Röd: Linnea, Emelie, Mollie, Anna L, Natalija, Ellen och 98-Jenny.
Slutligen i Grön: Carolina, Lovisa, Lola, Jenny L, Johanna och Evelina.
Lagledare var Lennart och Micke som fnattade fram och tillbaka mellan lagen som hela tiden spelade samtidigt.

Summa summarum: Alla hade roligt och trivdes med varandra, så det blev en lyckad “kick-off” för den nya träningsgruppen. Med mer samträning och teknikträning ser säsongen väldigt lovande ut!