AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Damlaget träningsspelar i Lindeberg

Sollentunas damer har varit igång i mer än en månad men har inte hunnit spelat träningsmatcher ännu. Till helgen är det dags då en försäsongsturnering spelas i Lindesberg med bla elitserielagen Lindesberg och Örebro samt ett Norskt lag.  

 

 

Försäsongen har varit igång för Sollentunas damlag under ca en och en halv månad och arbetet med att spika truppen har varit i full gång. De spelare som är klara från förra året är Anna Harlin, Sofia Harlin, Caroline Werner, Carolina Ljung och Anna Andersén. Från vårt B-lag så har laget fyllts på med Hanna Lönnqvist, Sophie Ågren samt Anita Nolsjö. Nina Enocsson, som tränat med laget under förra säsongen, kliver in och konkurrerar om en plats som libero. Arbetet med att komplettera laget med några spelare pågår och nyheter kring detta kommer att meddelas inom kort.

Anna Harlin och Caroline Werner har under den senaste treveckorsperioden varit och spelat EM-kval med landslaget vilket har gjort att träningarna bestått mycket av servemottagning och försvar. När både Anna och Caroline nu är tillbaka så kommer träningarna mer bestå av att förbereda laget på att komma så väl förberett som möjligt till den kommande seriestarten.

Till helgen åker laget på träningsturnering till Lindesberg och där får vi en första indikation på hur spelet ser ut och vad som kommer att behövas läggas extra fokus på.

Inom kort kommer en presentation av de nya spelarna läggas ut på hemsidan.

Välkomna till en ny säsong med Sollentunas damer!