AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Skol-SM laget on the road

Gillar man volleyboll så gör man skulle man kunna sammanfatta gänget som just nu färdas genom Sverige under ledning av Marcus Wreber, spelare i Sollentuna B herrar och idrottslärare på Rudbeck. Det är 7 st spelare ur B/C-damer som är på väg till Falkenberg för att spela skol-SM för gymnasiet för Rudbeckskolan.

 

 

Marcus Wreber är till vardags bl a idrottslärare på Rudbecks gymnasieskola och på fritiden aktiv i laget som kallas Draget, dvs Sollentunas mogna män i B-laget. Sollentunas B herrar avslutade Vårtvåan Norra i söndages med en hemmaseger 3-2 mot Järnboås och säkrade därmed seriesegern. Knappt är säsongens seriespel avslutat förens det är dags för nästa projekt.

Från Sollentuna Volley så har lagkapten Sandra Hallström tillsammans med Marcus Wreber dragit ihop ett lag bestående av Amanda Linderoth, Sara von Sydow, Sophie Ågren, Emelie Nordlander, Silvia Friggeri och Carolina Ljung.

I helgen var dessa tjejer och kvalade till U19 SM i Eskilstuna eller spelade bortamatch mot Bromma. Efter fyra dagar i skolan satte de sig i en minibuss tillsammans med Marcus för att bege sig till Falkenberg och spela skol-SM. Det är ett späckat schema dessa tjejer har framför sig med resa hela kvällen, matcher hela fredagen och därefter resa tillbaka hela fredagskvällen. Sen tar det inte slut där, för kl 10:00 på lördagsmorgonen är det match igen då Vallentuna väntar i Vårettan Norra. Lördagseftermiddagen och kvällen är fri men sen är det dags igen för B/C-gruppen då avslutande match i Vårtvåan Nordöstra väntar på söndag.

Gillar man volleyboll så gör man! Sollentuna Volley önskar lycka till på skol-SM.