AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Kvartsfinal 3 för Sollentunas damer på lördag

Sollentuna damers tredje kvartsfinal spelas på lördag på bortaplan i Lindesberg Arena. Båda lagen har vunnit sina respektive hemmamatcher med 3-1 och kanske är det dags för Sollentuna att bryta den trenden på lördag? Gör man det skaffar man sig ett läge för att avgöra kvartsfinalen på hemmaplan i fjärde matchen som spelas måndag 19 mars kl 19:00.

 

 

I senaste matchen i Satelliten visade sig Sollentuna vara starkast och bjöd på ett mycket bra spel under andra halvan av matchen. Kan man bibehålla det spelet kan det bli seger men Lindesberg vill garanterat annat. Att Lindesberg kommer att höja sig ett par nivåer på sin hemmaplan kan Sollentuna troligtvis räkna med och man kommer inte att få lika mycket gratis som i senaste matchen.

Vad gäller själva spelet så kommer serve/servemottagning som vanligt vara viktigt när dessa två lag möts. För Sollentunas del gäller det att våga gå på i serven som man bitvis gjorde senast och få bort Lindesbergs snabba anfallsutvägar. Att Lindesberg har ett tungt anfall på kanterna har de bevisat tidigare och det gäller att genom serven skapa sig så många fördelar som möjligt i sitt eget block- och försvarsspel. Det är bitvis tätt när dessa lag möts och varje poäng är viktig precis som det ska vara i ett slutspel.

Om det finns folk som vill följa med tjejerna i spelarbussen till Lindesberg så finns det ett antal platser. Bussen avgår från Satelliten kl 10:45 och ni kontaktar Peter Hodor på 070-930 69 84.