AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Hjälp vid 100-årsjubileet av Stockholmsolympiaden 1912!

I år är det 100 år sedan “Solskensolympiaden” i Stockholm. I samband med firandet arrangeras ett maratonlopp där SVK ska hjälpa till med arrangemangen.

Lördagen 14:e juli är det exakt 100 år sedan Stockholmsolympiadens maratonlopp gick av stapeln. Detta kommer att firas med ett jubileumsmaraton med en sträckning så lik det ursprungliga loppet som möjligt. Starten sker i Stockholms stadion och vänder vid Sollentuna kyrka där minnesmärket fortfarande finns kvar. Löparna kommer bl a att passera Satelliten på väg till och från vändningen vid kyrkan.

I samband med detta kommer givetvis en mängd kringarrangemang att anordnas. Det är här Sollentuna Volley kommer in: Klubben har åtagit sig att hjälpa till som funktionärer utanför Satelliten vilket ger ett ordentligt tillskott till klubbkassan. Trots att det är mitt i semestertider hoppas vi att ett 40-tal SVK’are av alla åldrar ställer upp únder dagen, i utbyte att på nära håll uppleva denna folkfest! Vem vet, det kanske till och med försvinner någon japan… http://sv.wikipedia.org/wiki/Shiso_Kanaguri 

Anmälan om ditt deltagande som funktionär skickar du till:  kansliet@sollentuna-vk.se. Uppge namn och telefonnummer. 

Stort tack för att ni ställer upp!

/Styrelsen