AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Revansch att utkräva i grundseriens sista match för Sollentunas damlag

Lördagen den 3 mars kl. 16:00 blåser domaren i gång grundseriens sista match för Sollentunas damer. För motståndet står Gislaved, som för närvarande ligger femma i tabellen. I den senaste matchen mellan lagen kunde Gislaved förhållandevis enkelt besegra Sollentuna med 3-1. Nu gäller det för Sollentuna att visa att man har hittat slutspelformen och ge Gislaved en rejäl match.

 

Sollentuna är redan klara som sjua i serien, så matchen har ingen betydelse placeringsmässigt. Däremot gäller det att visa att laget verkligen har hittat slutspelsformen. För Gislaveds del innebär en vinst att de fortfarande har en chans att komma fyra i serien, vilket innebär en stor fördel i slutspelet då man får starta på hemmaplan.

Sollentuna har sett starkare och starkare ut för varje match nu under våren och verkar ha hittat rätt inför slutspelet. Samarbetet mellan passaren Anna Harlin och kanadensiskan Brittney Page ser nu ut att fungera bra, Brittney kunde ta hela 21 poäng i den senaste matchen. Nu verkar även kanadensiskan Tanya Paulin och polskan Agata Talisz vara tillbaka för fullt efter lite sjukdom.

Kommentar från tränaren Daniel Glimvert:

– Nu gäller det för oss att visa att vi är på rätt spår inför slutspelet. Vi har inte råd att slappna av en sekund, utan måste prestera på topp genom hela matchen. Detta blir en bra värdemätare inför slutspelet för oss och spelar vi bra hoppas jag att vi kan få en revansch för förlusten senast.

Matchen spelas:

Sollentuna – Gislaved, lördag 3 mars kl 16:00 i Arena Satelliten