AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Sista bortamatchen i grundserien för Sollentunas Damer

På söndag åker Sollentunas Damer till Skåne och Engelholm för den sista bortamatchen i serien. Engelholm ligger på andra plats i serien och är av tradition en match som Sollentuna haft svårt för. Den långa resan gör det lite speciellt och när vi åker samma dag, gäller det att verkligen jobba aktivt för att få igång benen till matchstart.

 

I Engelholm skall vi givetvis se upp med SVK bekantingen Andrea Jakobsson samt duktiga spikern Åsa Gustavsson men framförallt är Engelholm en lagmaskin som oftast gör få egna misstag.
Engeholm spelar ett lite annorlunda spel i år med en ny större, lite långsammare passare men har istället ett mer fysiskt och större spel.
För Sollentuna har träningsveckan varit lite strulig med en del sjukfrånvaro och det är i skrivande stund osäkert på ett par händer inför söndagen men troligt är att Agata Talisz blir kvar hemma vilket givetvis är ett avbräck.
Som tidigare gäller för oss att jobba stenhårt för att komma så starka som möjligt til slutspelet och jobba som tidigare matcher på att bli mer konsikventa i sideout och transition och slipa på de detaljer vi vill förbättra under de matcher vi har kvar framför oss.

Matchen spelas:

Engelholm – Sollentuna, söndag kl 17:00 i Kungsgårdshallen, Engelholm