AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Fortsatt segertåg för SVK D och SVK E genom seriepelet

Efter någon veckas uppehåll i referaten från SVK D och E’s matcher kommer här en snabbversion av de senaste veckornas händelser.

28/1  SVK E – Västerås


Matchen startade väldigt bra och koncentrerat från vår sida. 25-7 säger det mesta. Efter det började vi slarva och Västerås höjde sig något snäpp och de två nästa seten bärgades med ett ganska litet poängövertag 25-22 och 25-22. Det kändes dock att våra tjejer hade haft en växel till om det skulle ha behövts.


29/1  Lidingö – SVK D


SVK D tog en säker 3-0 seger borta mot Lidingö. Inspiken började med fem fina mittenanfall från våra centrar Elin och Lola. Det gav förhoppningar om en match med mycket mittenspel. Tyvärr fungerade det inte så bra under matchen. Det får vi jobba vidare på. Som vanligt servade vi bra och då tog vi många enkla poäng efter fina servar. Ann och Natta passade fint genom hela matchen.


Kantanfallen var lite försiktiga i första delen av matchen, men efter en stund kom vi igång ordentligt med kantanfall från Hanna och Hedvig. Camilla gjorde som vanligt en bra insats som libero. Coachen lyckades skriva fel nummer på lappen inför andra set och Natta fick spela som center. Det löste vi mycket bra och vann setet klart.


Både E och D har full poäng och noll förlorade set.


4/2  Puls – SVK D


Ytterligare en match mot dessa Pulsdamer på kort tid. Denna gång var dom fulltaliga och ställde nog sitt bästa lag på benen. Nu når dom ju trots det inte riktigt upp till våra tjejer som är bättre både fysiskt och tekniskt. Vi spelade en inte speciellt inspirerad match , men vann ändå med 25-16, 25-16 och 25-19. Säkert utan att på något sätt glänsa. Lite extra beröm till Tove som gjorde en bra match. Bra servar, rätt placering i defens och några bra anfall.


5/2 Jomala C – SVK D


Lång dag för att åka till Jomala och vinna på 50 min. Dock var trippen till Åland riktigt trevlig och tändningen under matchen var betydligt bättre under söndan än vad den hade varit på lördan. 25-10, 25-15 och 25-12. Det som vi kanske minns bäst från matchen var ett gäng riktigt bra hoppservar från Hanna R-L och väldigt bra defens/servemottagning från Camilla som spelade libero. Extra kul var det att se att Camilla nu kunde slå på insmashningen.