AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Örebro på bortaplan för Sollentunas damer

Inför omstarten av elitserien och bortamatchen mot Örebro är det ett till stora delar omvandlat damlag från Sollentuna som sätter sig i bussen för matchen om tre mycket viktiga poäng.

 

 

Höstens möte vann Sollentuna relativt enkelt men Örebro hade då ett nästan helt nykomponerat lag och få tränings tillsammans. Sedan dess har de spelat bättre och bättre under hösten och Sollentuna räknar med en klart tuffare match på måndag.

Sollentuna har inför matchen satts i ett liknande läge som Örebro befann sig i under hösten med stora omvälvningar i laget då två spelare helt försvunnit ur truppen, en spelare som startat jobb på annan ort, samt spelare som varit sjuka. Truppen har också fått inte mindre än 3 st nytillskott utifrån och vi kommer också att använda oss mer av spelare från våra egna led som varit med och tränat periodvis under höstsäsongen. De närmaste dagarna får utvisa vilken trupp vi tar ut till måndag.

David Ottosson, tränare för damerna, säger så här inför matchen:

– Vi vet inte riktigt var vi står spelmässigt men vi har tränat helt ok och det skall bli skönt att komma igång med tävlingsmatcher igen.  Vi ser med tillförsikt fram emot våren och vårt mål är att bit för bit klättra i tabellen.

Matchen spelas:

Örebro – Sollentuna, måndag 16 januari kl 19:00 i Idrottshuset Örebro

Följ matchen på livescore:

http://www.cupassist.com/pa/livescore/?nr=14629673