AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Sollentunas damer åker till Gislaved

Sollentunas damer åker efter förra veckans seger över Ljungby åter igen till Småland och den här gången är det Gislaved som står för motståndet.

 

Gislaved har de i många år byggt sina lag på egna produkter och spelare från närområdet. Detta år är inget undantag och man ett koppel av unga spelare fostrade i klubben som tagit steget upp i elitlaget. Laget har även kryddats med två utländska proffs och denna säsong ser ut att kunna bli en av de framgångsrikaste för Gislaved. Laget tampas om en plats i Grand Prix under trettonhelgen, något klubben aldrig lyckats ta sig till tidigare. Vid vinst över Sollentuna kvalificerar sig Gislaved för Grand Prix eftersom RIG Falköping inte kommer att ställa upp där. Laget kan även vid förlust komma med eftersom jagande Hylte/Halmstad är två poäng efter.

För Sollentuna är det också en viktig match för att få ett bra avslut på 2011 och få med sig energin och spelet in i 2012. Laget kommer stärkt efter segern över Ljungby och hoppas kunna störa Gislaved på bortaplan genom att fortsätta spela snålt och låta motståndarna stå för misstagen. 

Matchen spelas:

Gislaved – Sollentuna, lördagen 17 december kl 14:00 i Gisle sportcenter, Gislaved