AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Tredje omgången av PU15 Stockholm Volley Cup

Tredje omgången av PU15 Stockholm Volley Cup spelades den tredje advent ute i Brunnsängshallen i Södertälje, Sollentunas P98:or lyckades få ihop 3 lag och när omgången närmar sig sitt slut så hade lagen alla tagit sig till semifinal. Finalen blev en intern uppgörelse mellan tränngsgruppen och lagen plaerar sig 1:a, 2:a och 4:a i omgången.

Pojkar 98 håller träningsmässigt på att succesivt gå över mot tradiionell volleyboll men har en halv säsong kvar med Volley2000 spelade den 3:e av 6 omgångar i Stockholm Volley Cup i PU15 klassen under den tredje advent. De tre lagen tar sig igenom gruppspelet samt kvartsfinal utan att det blir för riskabelt. I ena semifinalen besegrar Sollentuna Granit Vingåker och i den andra möter Sollentuna sig själva, där lag Fishiko och Margma gör upp om andra finalplatsen

Vingåker får problem med Sollentuna Granits servar och kommer inte upp i den nivå de visade i kvartfinalen. I den andra semin besegrar Magma lag Fishiko och därmed blir finalen en intern uppgörelse.

I finalen är det Magma som får spelet att stämma bäst och vinner i två raka set 2-0 (25-15, 25-12). Därimot har Vingåker samlat sig och gör en betydligt starkare insats och snuvar Sollentuna Fishiko på tredjeplatsen.

Efter höstens matchspelande kan man konstatera att Sollentunas P98:or är en grupp som håller en jämn nvå. Hittills har man blandat runt i lagen hela tiden men alltid hamnat i toppen ändå. Nu återstår de tre omgångarna av Stockholm Volley Cup på vårterminen och därefter Volley2000 SM i Falköping.