AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

”Stoffe” ny i förbundsstyrelsen

Sollentunas förre spelare och tränare Christoffer ”Stoffe” Thibblin valdes på Volleybollförbundets extrainsatta årsmöte den 26/11 enhälligt in som ny styrelseledamot i förbundsstyrelsen. Det är Sollentuna VK som nominerat Christoffer och vi är väldigt glada över att han valt att åta sig den tuffa uppgiften att verka för svensk volleyboll på förbundsnivå.

 

 

Christoffer har efter att ha gick ut Volleybollgymnasiet spelat i Elitserien med först Vallentuna och sedan Sollentuna, dit han kom 1998. I Sollentuna blev det sedan sex säsonger och spelarkarriären avslutade med ett SM-silver 2004. Christoffer valde efter det att fortsätta sitt engagemang för volleyboll genom att framgångsrikt träna Sollentunas killar födda 1992, vilket har resulterat i flera SM-guld på junior- och ungdomssidan samt senast UGP-guld 2011. Fyra av dessa spelare återser vi idag i Sollentunas A-laget som senast var med och vann Svenska Cupen och en femte återfinns i Falkenbergs A-lag. Därutöver har Christoffer även hunnit med en säsong som assisterande tränare för elitdamerna under Johan Svensson.

Förra hösten var “Stoffe” Sollentunaprofil och den intervjuen hittar man här
http://www.sollentuna-vk.com/svkwebp/index.php?option=com_content&task=view&id=1832&Itemid=141

Kommentar från Christoffer:

-Det kommer bli oerhört spännande att få vara med och verka för svensk volleybolls utveckling tillsammans med förbundsstyrelsen, kansliet, klubbarna och alla andra som är engagerade i svensk volleybolls framtid. Svensk volleyboll står inför stora utmaningar. Men vi ska också komma ihåg att med dessa utmaningar kommer stora möjligheter.

Vi i Sollentuna önskar ”Stoffe” lycka till i sitt nya uppdrag och är övertygade om att det är rätt man på rätt plats!