AKTUELLT

Beachläger 2020 - Ingen sommar utan läger!

admin

WOHOO, det blir läger även i sommar för Sollentuna volley Välkommen till Sollentuna Volleybollklubbs sommarläger vecka 26 (måndag 22 juni till och med fredag 26 juni ) för dig som spelar 4-manna, 6-manna, beachvolley eller är intresserad av att prova på volleyboll. På grund av de rådande ...

Gästkrönikor på hemsidan

För att tillvarata Sollentuna VK:s långa och rika historia så kommer vi att publicera ett antal krönikor på hemsidan skrivna av gamla och nya Sollentunaprofiler. Krönikorna kommer att innehålla ämnen som krönikörerna själva valt och vi hoppas genom detta kunna ge en liten återspegling av vilka personer som passerat genom klubben samt höra vilka deras erfarenheter och minnen är. Självklart är dessa personer bara ett axplock av personer som varit i klubben men vi hoppas att detta kommer att generera en intressant läsning för våra besökare på hemsidan.

Först ut är damernas sportchef Peter Hodor som kommer att skriva en krönika som kommer att handla om klubbkänsla och den kommer att publiceras här på hemsidan nu på fredag.