AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Sollentunaspelare i damlandslaget

Mycket glädjande så har Anna Harlin och Elin Hoszek från Sollentunas damlag blivit uttagna att representera Sverige i kommande OS–kval. Sverige åker till Kroatien för matcher mot i första hand Kroatien och Frankrike och sedan ett eventuellt semifinal samt final om att gå vidare i kvalet. Landslaget åker ner till Kroatien på tisdag och kvalet håller på 9-13 november.

 

Anna Harlin har de två senaste säsongerna varit stadigvarande passare i landslaget och är en av två passare som får åka med till detta OS-kval. Anna har på kort tid skaffat sig värdefull rutin och kommer med säkerhet vara en av nyckelspelarna för att Sverige ska nå framgång och komma vidare till nästa runda. Extra kul är att Elin Hoszek har kommit med i truppen som får åka till Kroatien. Elin var med i Universiaden i Kina i somras och får nu chansen att åka med det ”riktiga” landslaget när det är dags för tävlingslandskamper. Detta är ett bra bevis på att Elin gjort bra ifrån sig i Kina och är väl värd denna chans efter en bra inledning på Elitserien i Sollentunatröjan.

Sollentuna VK önskar tjejerna lycka till i kommande landskamper och hoppas att de kommer hem med många bra erfarenheter från detta kval.  

foto: Tage Olsin, Olsin Sportfoto