AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Sollentunas herrlag spelade två träningsmatcher som gav två vinster

I lördags var herrlaget i Södertälje för träningsmatcher mot Södertelge och Linköpings VC ute i Södertäljes nya iordningsställda volleybollplan i Täljehallen.

Första matchen mot hemmalaget Södertälje vanns relativt komfortabelt med 3-0. I samtliga set passade Sollentuna på att stuva runt rejält i uppställningarna men kom lindrigt svettigt undan ändå.

Mot Linköping blev det tuffare, men även här kunde laget kamma hem en vinst, där femte set vanns med 15-9. Sollentuna förlorade första set, vann därefter set två och tre. I fjärde set håller Sollentuna på och rycka mest hela tiden känns det som, men efter 20 trillar bollen LVC:s väg och det blir ett skilje.

Tränare Lars-Göran “Snillet” Erikssons kommentar är:

Det är roligt att alla nya spelare smälter in så bra i truppen. Det känns skönt att ha en så bred trupp och att kunna spela runt på alla spelare. Det bådar gott för framtiden att ha så stora möjligheter till byten. Det här var Andreas Erikssons första “riktiga” matcher som passare och det flöt på bra. Även Andreas Grundstedt gjorde fina insatser.

Till helgen, den 8 oktober, väntar Lund borta i kvartsfinalen i Svenska Cupen.

 

Vid protokollet
/Laila Reppen