AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Stark trio tillbaka till Sollentunas herrlag!

En stark trio kommer i retur till Sollentunas herrlag. Andreas Eriksson, Andreas Grundstedt och Staffan Blomgren, alla födda 1992, är tillbaka i Sollentuna efter tre gymnasieår i Falköping på Riksidrottsgymnasiet.

Så här kommenterar Laila Reppen, Sportchef för Sollentunas herrar, killarnas återkomst.

– Vi är väldigt glada över att våra lovande spelare valt att fortsätta representera SVK kommande säsong. Alla tre tillhör stommen i det ungdomslag som genom åren vunnit SM i alla klasser samt Ungdoms-GP-guld, bland annat tillsammans med Calle Ljung som redan tillhört vår elittrupp i två år. Andreas, Andreas och Staffan har också två säsongers erfarenhet av elitspel, fast för “gymnasieklubben” RIG. I år kommer drygt halva Sollentunatruppen vara egna förmågor, ett gott betyg åt klubbens ungdomssatsning och en trend som vi hoppas fortsätter!


Andreas Eriksson, Andreas Grundstedt och Staffan Blomgren

Så här säger grabbarna själva inför kommande säsong.

Andreas E: – Det känns annorlunda på ett kul sätt att spela med istället för mot Sollentuna – Jag har ju haft SVK som motståndare i två säsonger. Vi är ett kul gäng!

Andreas G: – Det ska bli kul att spela för Sollentuna igen och det blir nog en nytändning för oss alla tre!

Staffan: – Det känns jättebra att vara hemma och lika bra att klubben vill ha mig! Jag ser fram emot säsongen och jag tror att vi kan utveckla laget till något riktigt bra!