AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

F95 som Gröna VK spelade OK i Fu19 2011-03-20

Med för dagen combackade Ester som passare blev det en varierad dag i Södertälje, där de 3 lagen i mitten slog varandra. Vallentuna 1 stod i en klass för sig själv medan Spåret inte alls fick till det och förlorade allt. Idag hade Lina M gett sig f-n på att visa sig och det lyckades hon med och blev dagens poängdrottning, men det var jämt mellan dagens 3 giganter.

Vi började mot SVK Uno som var regerande ledare i Fu19. När vi möter Uno i Fu17 brukar det vara i finalen, här blev det redan i första matchen. Vi var inte med i denna match, kanske för dålig laddning kvällen före? Defence fungerade inte, i 2:a set låg vi under med 2-12, vi var helt uppgivna och förlorade med 0-2 (18-25, 9-25)


2:a matchen mot Vallentuna 2 som slagit Spåret. I denna match var det Vallentuna som missade det mest medan vi mer och mer spelade stabilt och använde hjärnan. Vinst med 2-0 (25-18, 25-21)


I 3:e matchen mot mot Spåret som bitvis spelat bra gjorde vi vårt klart bästa match. Ett citat är att vi spelade äckligt diciplinerat och spelade där Spåret inte stod. Denna match gigant var Lina K som efter lunch hittat nya krafter, hon tog själv 11 poäng. Bra jobbat Lina. Anna R gjorde 2 servess på mycket bra placerade servar långt ner i hörnet, det är bra att lyssna på träningarna. Tjejerna tyckte att det var riktigt roligt att spela volleyboll. Vi vann med 2-0 (25-14, 25-16) Extra kul var 30 egna poäng medan vi endast gjorde 13 egna misstag.


I sista matchen mot Vallentuna 1, som hade vunnit allt. Om vi vunnit denna match hade vi kommit 2:a. Idag var Vallentuna minst ett nummer för stora. Det var bara att applådera Vallentunas spel, nyttig att möte ett riktigt bra lag.


Vi, SVK Uno och Vallentuna 2 slutade alla på 4 poäng, troligen kom vi 4:a pga sämre bollskillnad.


Sammanfattning: Lina M ville och tog plats på ett utmärkt sätt och det gjorde hon bra. Poängtoppen blev Lina M på 16 tätt följd av Bella och Lina K med 15 poäng. Effektivaste spelare (egna aktiva poäng i förhållande till egna misstag) var Lina K på 1,5 följd av Lina M på 1,23. Det var de enda som hade över 1,0. Vi är rätt nöjda med dagen.


Nu är det bara slutspelen kvar i SVC.


Idag spelade:



Lasse, Ester, Anna A, Lina M, Larry


Lina K, Hedvig, Anna R, Bella


Asena