AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

SVK D damer hade ingen chans mot förstärkt Vallentuna i div 3 2010-12-19

Båda lagen hade många ordinarie spelare borta, Vallentuna ville flytta matchen men fyllde ut med spelare från A-laget Elverket. Vi hade enligt plan Hanna och Bella på utvecklingsläger i Falköping, Lina M på semester utöver detta blev några sjuka. Härligt med en så bred och bra trupp så vi fick i hopp ett bra lag i alla fall. Tack Asena som hoppade in i laget samma dag. Hedvig blev dagens poängdrottning.

Med förstärkningen av Vallentuna fick vi öva servmottaging, trots vi hade de mycket bra servmottagare fick vi inte tag i deras servar. Vi hade även problem med samspelet på banan främst med libron, det var många som slängde sig framför Ester. Vi förlorade på 66 minuter med 16-25, 13-25 och 12-25. Det syns att det är skillnad på mellan toppen av div 3 och toppen av div 2. Vallentuna var 91:or-94:or. Jag är övertygad om att vi är i samma klass när vi är lika gamla men idag blev det en lextion. Det som var positivt var att när vi stod rätt kommer bollen på oss, Hedvig hade några sådana bollar i 2:a set.


Vi tog endast 10 aktiva poäng av de 41 vi fick, Hedvig tog själv 5 av dem. När det gäller +/- (egna aktiva poäng i förhållande till egna missar) blev Anna A bäst med 1,5.


Vi som var med denna gång:Astrid, Anna A, Asena, Hedvig, Lina K


Lasse, Sofia, Ester, Linnéa


Vi kom 2:a i serien och kommer till våren spela med de 3 bästa från södra serien, kommer bli många bra och roliga matcher, framförallt kommer vi fortsätta utvecklas.


Alla vi från F95 med tränare önskar er alla en härlig och uppvilande jul och nyårshelg med hopp om ett underbart volleyboll 2011.