AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

F95 som SVK Gröna VK debuterade i Fu19 2010-12-18 med bra resultat

Änligen fick vi ihop ett lag för spela i Fu19. Vi gör det för att hålla alla aktiverade lagom under säsongen. Agneta blev dagens poängdrottning. Se publeken i bakgrunden som jublar, det är Anna A:s föräldrar.

Första matchen mot Tyresö Z som kom 3:a i förra omgången. Inga problem enkel vinst med 2-0. I andra matchen mot Spårvägen, som kom 2:a förra gången gör vi lite omgrupperingar i laget. I denna match flöt spelet inte på lika bra som i första, det blev en jämn match där vi förlorade med 1-2. I sista gruppspelsmatchen mot Eskilstuna/Kolbäck var det inte mycket till match, vi vann enkelt med 2-0. Vi kom 2:a i gruppen.


I semi fick vi möta ett lag som också var med för första gången och som vi mött ofta, ja det är klubbens 96:or Uno. Vi har ofta möts i final Fu17. Första setet vann vi enkelt. Andra set blev riktigt jämnt där Uno till sist drog det längsta stråt. Dax för ett nervöst 3 set där Uno vann knappt, Grattis Uno. I matchen om 3:e plats mot Vallentuna Fotboll. Ja de spelar fotboll på sommaren och vill göra något annat på vintern, så det blir volleyboll. Fotbollen slog Vallentunas ordinarie volleyboll lag. I vår match visade det sig att Sollentunas volleyboll lag är klart bättre än Vallentunas fotboll, vinst med 2-0. Detta innebär en 3:e plats, vilket är helt OK.


Sofia och Ester som stöttade upp laget gjorde givetvis spelet stabilt. Anna A har på senaste tiden gått framåt ordentligt och fick till det riktigt bra under lördagen.


Vi som spelade denna dag var:



Anna A, Sofia, Sandra, Larry


Anna R, Asena, Agneta och Ester