AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Tuff helg för F97 i Stockholm Volley Cup

Tellushallen lördag, Solnahallen söndag.
Vad var det för väder i helgen, någon?


 

 


 



Uppvärmning inför U15. Tre lag, Crash, Boom och Bang. Målet var som vanligt topplaceringar, med ett delvis nonchalant Bang i sista matchen mot Södertelge Tellus resulterade i placeringarna 1-3-4. Bätte fokus, det är fortfarande Volley2000 som gäller!



Vi som spelade var: Emelie, Lovisa O, Nicole, Frida (debut, skadade tummen på en rökare, krya på dig!), Jessica, Linn, Carolina, Natalie, Amanda, Linnea, Hanna och Victoria.


På söndagen var vi tretton som ställde upp i två lag, Six-pack i Röd grupp: Emelie, Jessica, Linn, Amelia, Erika (gick över till On-and-on när Matilda blev skadad, Hanna och Viktoria
.On-and-on i Svart: Lovisa O, Nicole, Matilda, skadad i första set i första matchen, kom igen Matti – ersatt av Erika, Natalie, Amanda och Linnea.



Six-pack hade att möta SVK due, som blev för tuffa samt Kolbäck och Eskilstuna som båda fick åka hem med förluster i bagaget. Bra jobbar, Six-pack!


On-and-on hade SVK Gröna, SVK Uno och Södertelge 1 som motståndare. I första matchen hade Gröna lärt sig läxan från sist (matchboll emot sig) och i kombination med Mattis skada så blev det 0-2 i baken för oss, trots stundtals bra spel.



I andra mötte vi Uno, vilka vann första med 25-14. Vår målsättning i andra var då att ta 16 bollar. Vi vann setet! Det fick en desperat Pekka att vända sig mot Mekka. Vilket tyvärr hjälpte: Uno vann skiljesetet:-(
I den direkt efterföljande matchen mot Södertelge förlorade de något tröttkörda tjejerna i två jämna set, 23-25 i det andra.
Sammanfattning: Det saknas den rutin och tyngd som de äldre tjejerna har, men det är bara en tidsfråga.. Akta er!