AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Tuff helg för F97 i Stockholm Volley Cup


Det blev en tuff helg för F97, spelare såväl som för transportdetaljen: Lördag U17 i Eskilstuna och söndag U15 i Södertälje!


 




14 spelsugna tjejer + ett antal chaufförer med spindelväv i ögonen åkte till E-tuna för andra omgången i SVC U17.
Hur det gick? Six Pack hade det lite tungt i gruppspelet och förlorade både mot Södertelge och SVK Due. I placeringsserien ryckte tjejerna upp sig och spöade både KFUM Eskilstuna och Bromma och slutade därmed 7:a


On-and-on inledde mot SVK Gröna och hade två! matchbollar i tredje set, men rutinen avgjorde och ett lätt skakt Gröna vann till slut med 19-17. Sedan slog vi Eskilstuna och fick möta SVK Due i kvarten. Efter en sanslös holmgång stod
On-and-on som segrare, till 96:ornas fasa. I semin och den efterföljande matchen om tredjeplatsen blev dock Uno och Södertelge för svåra, men de fick bara knappa segrar. Toppeninstas av alla i båda lagen.


I U15 är tyvärr konkurrensen lite dålig. Trots att två av våra fyra lag var reducerade blev det kannibalism i semin: Boom slutade så småningom 1:a, Crash 2:a, Cabang trea och Bang fyra. Men heder åt tjejerna som kämpade stenhårt i alla våra välspelade intermöten. Inte en boll gavs bort frivilligt!


Vilka sanslöst bra tjejer vi har i årgång 97! Och inte heller våra två 98:or: Carolina och Amelia!