AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

F97 sopar rent i Kungälv!

Lite spännande var det inför Kungälv: Efter succéinledningen i Sthlm VC var frågan om det fanns bättre motstånd ute i landet…


 

Efter gruppspelet tog sig våra fyra lag, uttagna med målsättningen att de skulle vara jämbördiga, till 8-delsfinal.
Ditt & Datt, Upp & Ner samt Vitt & Svart hade enkla resor till respektive gruppseger, medan Hit & Dit hade dubbelmöte mot Veddige Blå och slutade tvåa. Det resulterade i att Hit & Dit fick möta Vitt & Svart i en kannibalistisk åttondelsfinal.
Det är alltid tråkigt med så tidiga internmöten, och Vitt & Svart med en match mindre i benen drog det längsta strået i en jämn holmgång.



Ditt & Datt och Upp & Ner vann också sina åttondelar, och de här tre gängen ångade vidare till semin! Garanterat SVK i final! Och inte bara det: Dubbelt i finalen! Här hade Ditt & Datt den starkaste viljan och vann en hård match. Vitt & Svart vann matchen om tredje pris över Veddige Blå och därmed var viktorian fulländad! Alla medaljerna i FU15 till Sollentuna!
Stackars Hit & Dit då? Utslagen i åttondel ger en niondeplats som bästa resultat, och de bedrövade tjejerna visade moral och knep den.
Bra jobbat alla fyra lagen!