AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Sollentunas herrar möter också RIG Falköping borta

Lördag morgon är det dags för Sollentunas herrlag att tillsammans med damlaget sätta sig på bussen för att bege sig till Falköping för en dubbel bortamatch i volleybollens elitserie.

Det är dags för match mot de unga lovande spelarna på volleybollgymnasiet. Sollentuna har en revanch att utkräva för förlusten i Falköping förra säsongen. Att Sollentuna har ett antal spelare på gymnasiet just nu gör också sitt till för att alla kommer att vara taggade till tusen på lördag. Nu gäller det att visa att “gammal är äldst”.


De två första omgångarna har inte varit någon bra värdemätare på var årets lag står, så nu blir matcherna framöver ett kvitto på om träningen gett önskat resultat. Det finns några spelare som varit heta i början av säsongen, bl a Diego på högerkanten (fyra i poängligan) samt Peter Wallman och Phil Tully som gjort bra ifrån sig på vänsterkanten i samband med sjukdomar på andra spelare.


Så här kommenterar Johan Lindström, herrlagets vicetränare, läget inför matchen:


– Vi kommer självklart att fortsätta med det snabba anfallsspelet som blivit Sollentunas signum de senaste säsongerna och vi räknar med att vi kan mönstra fullt lag på lördag.


Matchen spelas:


RIG Falköping – Sollentuna, lördagen 30 oktober kl 17:00 i Frejahallen, Falköping.