AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

SVK D förlorande knappt mot Bromma C div 3 2010-10-17

Vem döljer sig bakom bollen? I matchen mot Bromma gjorde SVK D stora förändringar i truppen. Nya att spela i div 3 från F95 var Anna A, Anna R och Gabriella. Från F96 fick vi äran att ha med Camilla, ja det är hon som är bakom bollen.

Det blev en riktig jämn match, som inte alltid var välspelad i Arena Satelliten. Efter kanonservar av Sofia och Ester så rivstarade vi, ledde med 8-2. Resten av setet blev för mycket misstag från oss, vi bjöd dem på 17 av deras 25 poäng. I andra set höll vi våra misstag nere på 6 av deras 21 poäng, 1-1 i set. Kul att se Gabriella respektlös verkligen var aktiv med block vid nätet. I tredje och fjärde setet fick vi inte riktigt till anfallet utan gjorde för mycket egna misstag förlorade med 18-25 och 22-25, första förlusten är ett faktum. Nu har vi tappat första platsen i serien, men den skall vi jobba på att ta tillbaks den.


Från statistiken kan man läsa att Ester blev dagens poängdrottning på 13 poäng, spelade spiker denna gång. Stark av Ester att vara så aktiv, landade från semester 03.00 på morgonen och var i hallen 08.15. Det är bra inställning. Tack till Camilla som vi fick låna från F96. Kul med denna typ av utbyte, tror det är nyttigt för alla. Camilla blev bäst på +/- statistik med 1,75, tog 7 aktiva poäng och gjorde 4 misstag. Gabriella tog flest blockpoäng, bra jobbar Gabriella.


Vi som spelade denna gång var:Ester, Anna A, Gabriella, Camilla, Sofia


Lasse, Hedvig, Anna R, Lina K


Nästkommande matcher, kom gärna och titta. Vet att vi har ett taggat gäng:


Söndag 24/10 kl 14.00 mot Solna i B-hallen


Torsdag 28/10 kl 19.00 mot ärkerivalen Vallentuna i B-hallen. Det blir genrepet inför Kungälv som vi åker till 29/10