AKTUELLT

Beachläger 2020 - Ingen sommar utan läger!

admin

WOHOO, det blir läger även i sommar för Sollentuna volley Välkommen till Sollentuna Volleybollklubbs sommarläger vecka 26 (måndag 22 juni till och med fredag 26 juni ) för dig som spelar 4-manna, 6-manna, beachvolley eller är intresserad av att prova på volleyboll. På grund av de rådande ...

Sollentunas C damer säsongen 2010-2011

Sollentunas C damer spelar i Division 2 Östra Svealand och till säsongen 2010-2011 så har C laget fått ett helt nytt utseende. Denna säsong består det av juniorer som är lite yngre än förra säsongen.

Till årets säsong har D damerna fått ta ett kliv uppåt och blivit Sollentunas C damer. Det betyder ett kliv uppåt i seriesystemet, men ett år äldre och med mer rutin av seriematcher så skall det klivet inte vara för svårt. Förra säsongen vann man alla matcher i serien utom de jämna derbymatcherna mot Vallentuna B.


Stommen är kvar men truppen har haft lite rörelse men det har roligt nog varit större inflöde än motsatsen. De två förlusterna i laget är Emma som slutat och Gabriella, vilket är en förlust av det roligare slaget då hon flyttat till RIG. De nytillkomna är Hanna L som flyttat hem från RIG, Helene, klubbens Österrikiska som provar på att bo i Sverige ett år samt Rojben som flyttat och bytt väst- mot östkust.övre fr v: Camilla, Alice, Emelie, Sophie, Sandra, Carolina
undre fr v: Rojben, Annie, Hanna, Gabrielle, Klara, Helene
saknas: Diana, Hanna R-L, Ann


Tränar laget gör Emily T och Christer L.


Säsongen har varit igång i en månad nu och fredagskvällen spenderades i Satelliten med en intern uppgörelse i en match som slutade 2-1 (23-25, 25-21, 17-15).


Närmast på tur väntar Uppsala Cup och därefter drar seriespelet igång lördagen 9 oktober med hemmamatch mot Ericsson kl 12:00 i Satelliten.