AKTUELLT

Sommarläger v33

Ungdomssektorn

Välkommen till Sollentuna Volleys sommarläger vecka 33, lägret för dig som vill utveckla ditt 6-mannaspel

Sista ungdoms omgången inför beach-SM i Södertälje 10-11/7 med stor Sollentuna dominans


Medaljlagen Fu17


Ester, Sofia, Diana, Gabriella, Lina K och Lina M


Fu17 Guld, Silver och brons. Fu15 finalplats och Fu19 Guld. Sollentuna är bäst.

På lördagen Fu17 var Sollentunas alla 4 anmälda SM lag representerade. 95:orna Sofia och Ester samt 97:or Sofia och Amanda hade sitt riktiga lag medan 95:an Lina K denna gång spelade med Lina M samt 96:an Diana med storesyrran Gabriella, alla för att samla viktiga rankingpoäng.


4 av 6 lag var från Sollentuna Diana och Gabriella slog Sofia och Ester i ena semifinalen medan Linax2 slog det enda icke Sollentuna lag i semi (Västra Ämtersvik). Finalen vanns av Diana och Gabriella. Sollentuna 1:a, 2:a, 3:a och 5:a. Vilken dominans.


2:orna Lina M och Lina K


3:orna Sofia och Ester


Till på lördagens matcher hade alla 4 95:or avbrutit semester för att spela. Ester, Lina K och Lina M åkte på fredagen alla från Öland medan Sofia kom från dalarna.


 


På söndagens 3 beach, Fu15, var det 2 x Sollentuna och ett lag från Södertälje. Än är Södertälje något bättre men det finns tid för våra 97:or att öva, de har även ett år kvar i Fu15.


Fu19 var det 8 lag varav 4 från Sollentuna. Diana med Gabriella, Lina K med Lina M, Sofia idag med Carro och Agneta med Asena. I klassen var det endast 3 lag som hade rätt åldern inne för Fu19, dessa 3 med rutinerade Diana och Gabriella visade sig starkast och tog sig till semifinal. Det var dock mycket nära att Sofia och Carro slog Vallentunas lag, ledde i avgörande set med 13-8 men förlorade med 13-15. Vinst i det setet hade inneburit semifinalplats. I semifinalen och finalen vann Diana och Gabriella 2 hårda matcher. Denna helg gav Diana och Camilla 50 härliga rankingpoäng.


Asena och Agneta


Carro och Sofia  


 Lina K och Lina M