AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

F95 hade egen avslutning med utmärkelser 2010-06-12

Traditionsenligt avslutade vi inne säsongen med egen avslutning och grillade hamburgare. I år var vi hos Hannas pappa Ola. Nytt för året var olika utmärkelser.

Inne säsongen är slut och vi tycker att det varit en bra säsong. Vi har lärt oss enpassar system, många har spelat på olika positioner och utvecklats orentligt så vi står väl rustade inför framtiden. Resultatmässigt har det gått helt OK. Vi har hela tiden legat i topp när vi spelat Fu19. I BigStep kom vi vårt bäst placerade lag (vi spelade med 2 jämnbra lag) 4:a, detta kan jämnföras med 2009 då Södertälje kom 5:a och våra 94:or 8:a. Det tåkiga är slutet på säsongen är att Linnea drog axeln ur led på BigStep och Hedvig har brutit benet när hon spelade volleyboll på landet. Vi lider med er och hoppas att ni är åter till hösten.


Nu är det dax för mycket beach och sommarträning så vi är väl förbereda inför 2010-2011. Nästa säsong kommer det hända mycket. Vi skall ha mer träning på individuella positioner. Vi är äldst i Fu17 vilket innebär att vi skall vara med och spela SM i Göteborg.


Och nu till utmärkelserna: Flest närvarotillfällen blev Sofia med 110 st, men det var 7 personer i toppen ner till 102 närvarotillfällen. Gruppen samlar in pengar till att göra något kul efter 2010-2011, bästa säljare 2009-2010 blev rätt överlägset Sandra, som kommer spela med en ny fin boll till hösten.


Till ett nytt pris, den som vi tränare anser utvecklats mest under säsongen. Följande var nominerade: Gabriella, Hanna, Hedvig, Isabelle, Lina M, Linnea och Sara.


Årets “runnerup” F95 2009-2010


Motivering




  • Hon har spelat på ett antal olika positioner


  • Hon har gått från ojämna prestationer till säker spelare


  • Hon har kraftigt höjt sin lägsta nivå på både träning och match och visar nu att hon alltid vill


  • Hon har från nyår hittat sin position


  • Hon vill hela tiden utveckla sig själv och lära nya saker på positionen, hon har utvecklat rätt och bra attityd på planen


  • Hon ställer stora krav på sig själv och tar stort ansvar, hon förväntar sig även att medspelarna gör detsamma


  • Hon är en av våra mest erfarna och nu även en av våra bästa

Årets runnerup är 



Hanna Lejeby


Lite bilder från dagen:


Anna R, Isabelle, MathildaAsena och Agneta


Lina M och MalinLina K, Astrid, Lina M


Olivia, Linnéa, Hedvig, Sofia, Hanna


Anna A och GabriellaGreta och Lasse


 


Vi tackar alla underbara tjejer för säsong och ser fram emot nästa. Vi tackar även alla föräldrar som ställt upp på olika sätt. Lasse och Larry