Årets andra ungdomsbeach i Södertälje 2010-06-13 u15 och u19

Åter igen var Sollentuna väl representerad 12 av 32 lag, i alla klasser, kom från vår klubb. Härligt att se.
Av F95 gick det bäst för Agneta och Asena.

F95 hade denna gång 4 lag med av de 14 som ställde upp i Fu19.  Målet för några av lagen var att samla poäng inför ett förhoppningsvis SM slutspel i Fu17 i Malmö. Att spela i Fu19 visade vara mycket tuffare än i u17. Alla lagen fick sig en ordentlig genomkörare. Som helhet kan man säga att vi behöver öva på mottag, så att bollen kommer rätt i banan. Placeringen i banan, lita på kamraten att bollen kommer fram mot nät.


Hur gick det då? Ester och Sofia kom i en mycket jämn grupp där alla slog alla. Tyvärr kom de inte upp till den nivå som de brukar, utan fick nöja sig med en vinst och en 3:e plats.


Lina K och Hanna kom i en mycket bra grupp. Larssons vann enkelt och i andra matchen mot 2 92:or från Södertälje gjorde de en mycket bra match, vann första set förlorade 2:a och förlorade tyvärr ett jämt 3:e set. Detta spel vill vi se oftare från er. Det innebar en 3:e plats i gruppen.


I sista gruppen 95:orna var med så var även ett lag från beachvolleygymnasiet med övriga lag var Agneta och Asena samt Olivia och Lina M. Gymnasietjejerna vann enkelt sina matcher mot våra tjejer. I matchen om vem som skulle komma till kvartsfinal vann Agneta och Asena.


I kvartsfinalen mot Larssons från Södertälje fick Agneta och Asena verkligen kämpa defence och de gjorde de mycket bra, tyvärr så är Larssons fortfarande bättre, så Agneta och Asena fick avsluta med att döma semifinalen.


Får se om poängen räcker till spel i Malmö-SM. Det finns fortfarande möjlighet till att samla poäng 10-11/7