AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Årets utmärkelser

På klubbfesten delade styrelsen traditionsenligt ut utmärkelser i kategorierna Årets SVK:are, Årets spelare i damlaget samt Årets spelare i herrlaget. Årets pristagare är:


Lars-Göran Eriksson – Årets SVK:are
Sara Mild – Årets spelare i damlaget
Diego da Gama Felicissimo – Årets spelare i herrlaget

 


Årets SVK:are


Lars-Göran Eriksson


Lars-Göran Eriksson har visat ett stort, ärligt och hjärtligt engagemang för volleybollen i Sollentuna som spänner från hans egna elitlag till ungdomslag i olika åldrar. På ett sätt utöver det vanliga har Lars-Göran ställt upp både då han blivit ombedd till det men inte minst när han själv ser en möjlighet att hjälpa till. Årets SVK:are har ett riktigt volleybollhjärta.



Lars-Göran Eriksson


 


Årets spelare i damlaget


Sara Mild


Som lagkapten och lagets mest erfarna spelare har Sara Mild haft en fantastisk säsong vilket visade sig genom en 1:a plats i poängligan, en 1:a plats i anfallsligan och utmärkelsen Årets anfallare i Svensk volleyboll. Hon har tagit stort ansvar både på träning och matcher och har en mycket stor del i damernas framgång under säsongen.



Sara Mild med utmärkelser från SVBF


 


Årets spelare i herrlaget


Diego da Gama Felicissimo


Diego da Gama Felicissimo har under säsongen 09/10 haft en hög nivå genom såväl grundserien som slutspelet. Diego har från sin högerkant gjort flera matchavgörande insatser för laget och har infört en ny dimension i herrlagets spel.



Diego får pris som matchens lirare