AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Semifinaldags för Sollentunas Damer

Imorgon söndag åker Sollentunas Damer ner till Skåne för första semifinalen i bäst av fem matcher mot seriesegrarna Engelholm. Lagen har mötts tre gånger i år och Engelholm har vunnit samtliga tre. Senast lagen möttes var i sista grundspelsomgången då publiken fick se en relativt jämn och välspelad match vilket borgar för spänning i semifinalserien.

David Ottosson, damlagets andretränare, om matchen:


– Vi har laddat om batterierna efter våra kvartsfinaler och har slipat på en rad detaljer under veckan. Vi är fulla av tillförsikt då vi inte kan tänka oss en roligare och mer utmanande motståndare än Engelholm och det skall bli häftigt att se vad vi kan åstadkomma. Vi har spelat allt bättre under säsongen och kände i senaste matchen att vi klarar av att spela på samma nivå.


– Vi har ganska bra koll på Engelholm, tycker jag. Vi känner deras högerspelare, Andrea Jacobsson, sedan tidigare och förhoppningsvis kan vi bromsa henne en del. Nycklarna för oss blir att försöka eliminera någon utväg i deras spel så att vi kan ha stark block/defence på övriga spelare men framförallt pratar vi som vanligt mest om vår egen sida och vårt eget spel.


Semifinalseriens tre första matcher:
semifinal 1:5 Engelholm – Sollentuna, söndagen 28 mars kl 17:00 i Rönnehallen, Engelholm
semifinal 2:5 Sollentuna – Engelholm, onsdagen 31 mars kl 19:00 i Arena Satelliten
semifinal 3:5 Engelholm – Sollentuna, söndagen 4 april kl 17:00 i Rönnehallen, Engelholm