AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Tierp bättre än väntat, Sollentuna förlorade

Sollentunas herrar åkte till Tierp och förlorade 1-3. Kvar i Sollentuna glömdes hjärta och hjärna, menar huvudtränare Lars-Göran Eriksson.

Sollentunas herrar höll sin taktik men utförde momenten dåligt. Misstagen var inte många men själva utförandet svagt.


– Vi kunde inte döda bollen, säger Lars-Göran. Tierp var bättre än väntat. Daniel Karlsson är alltid bra i mitten men det var framförallt Patrik Rumin på kanten som överraskade med hela 58% i anfallseffektivitet! Och sen gjorde Sollentuna det hela lite för enkelt för Tierp.


I Sollentuna var Diego Da Gama Felicissimo helt ok, centrarna sådär men resten var inget att hänga i julgranen. Huvudtränare Lars-Göran skräder inte orden och det framgick tydligt att han inte var nöjd med lagets insats. Han menar att laget har kunnandet men i matchen mot Tierp var inte hjärta och hjärna med. Sollentuna hade en fantastisk höst med idel segrar och Lars-Göran menar att laget alltid har legat på gränsen:


– Spelar vi bra så vinner vi, spelar vi dåligt så förlorar vi. Så enkelt är det. Fortsätter laget så här blir det tufft att hitta tillbaka till det vinnande spelet. Vi kan bara hålla tummarna och hoppas att glädjen återkommer och vinnarskallarna skruvas på.


Nästa match:
Linköping – Sollentuna, söndag 24 januari i Linköping 17:00