AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Omstart för Sollentunas herrar

När inget annat funkar brukar man ta till en omstart i cybervärlden. Det är kanske receptet för Sollentunas herrlag efter den undermåliga insatsen i Grand Prix.

Besvikelsen är stor i laget men motivationen är på plats, torsdagsträningen visade redan på nytt mod och högt tempo. För lite matchträning och sjukdom gjorde att laget tappade rytmen efter den behagliga hösten med idel vinster. Grand Prix blev en ordentlig väckarklocka och nu är alla laddade för att möta Örkelljunga i söndagens match. Örkelljunga spelade bra försvar och servade tufft i Grand Prix, de har landslags­passaren Kalle Sandberg som är en bra ledare och en mycket duktig spelare, kanske lagets bästa. Vidare så har de två väldigt kompetenta centrar i Joe Klein och Alexander Robertson som producerar mycket från sin mittposition.


Sollentuna måste förbättra sin serve och servemottagning jämfört med GP och hitta rytmen igen. Söndagens match är på hemmaplan och killarna kommer med bra träningar i kroppen och hjärna och hjärta inställda på att spela mycket bra volleyboll. Sollentunas lagkapten Johannes Bångman ligger fyra i poängligan och när han nu kommer upp i normal standard blir han svårstoppad. Tillsammans med Diego da Gama Felicissimo, som var den enda som spelade på hög nivå i GP, och anförda av den skicklige passaren Dave Egan hoppas vi få se Sollentunas herrar i gammal god form som resulterar i hemmavinst och revansch för alla inblandade.


Nästa hemmamatch: 26 januari kl 19:00, Sollentuna-Vingåker