AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Sollentunas damer förlorade mot Engelholm

Sollentunas damer förlorade höstsäsongens avslutande match borta mot Engelholm med 0-3 (15-25, 16-25, 17-25) och kunde inte rubba de regerande Svenska Mästarinnorna, som Örebro kunde förra helgen. I och med nionde omgången har halva elitserien spelats och Sollentuna ligger på en klar 4:e plats 3 poäng efter Katrineholm och Örebro.

Det positiva i matchen var mittenspelet som Lovisa Bergh och Johanna Falk visade upp samt Emily Turner som kom in och varierade anfallsspelet lite extra med bra beslut i val av utvägar. Sara Mild visade igen vägen offensivt och är välförtjänt med i toppen poängligan efter halva säsongen.


Laget har nu ledigt för julfirande men samlas efter helgen igen för att förbereda sig inför Grand Prix. Sollentuna kommer att möta Engelholm igen och måste se till att lära sig av i matchen så att vi är bättre förberedda i semifinalen mot EVS i Katrineholm den 5 januari.


Dave Egans kommentar efter matchen:


– Overall we played ok, but ok isn’t ever going to be enough to beat Engelholm. Engelholm was a little bit better in every aspect of play tonight, and the scores reflected that.