AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Sollentunas U13 killar vinner 2:a omgången av Stockholm Volley Cup

Sollentunas U13 killar i lag Åskengnöge tog hem även andra omgången av Stockholm Volley Cup under lördagseftermiddagen. Man har nu inlett säsongen med två vinster i SVC samt guld och brons i Trekungaslaget, vilket minsann är en hyfsad säsongsupptakt.

Till andra omgången ute i Södertälje hade nya lag som Dalarö, Team Gotland och Tierp dykt upp vilket gjorde tävlingen mer spännande och breddad. Killarna i Sollentunas P98 lag kom till spel med bara ett lag denna omgång och med bara fem spelare. Just denna omgång var det många som inte kunde, men killarna som åkte dit hade skoj och försvarade topplaceringarna från första omgången.



Niklas och Fredrik i aktion


Det har varit mycket teknikträning i gruppen som handlar om rörelse med och utan boll och att det haft effekt kunde man se under eftermiddagen. Vart än bollen kom på plan så lyckades grabbarna få fram den till passaren och med få undantag även komma till anfall. Man satsade även friskt i serven, vilket resulterade i många servemiss, men även gav stor utdelning när serven väl satt.



Oskar passar


Laget vann samtliga matcher under dagen med 2-0 och hade stundtals ett riktigt fint spel. Killarna hade ett grundspel med fingerslag och bagger och var dessutom riktigt pigga på att anfalla på varje boll. Ibland hamnade man i svåra situationer, men löste dem smart och såg till att hela tiden passa någon som kunde anfalla. Som en av de ditresta föräldrarna konstaterade så var det främst ett glatt gäng killar som hade kul när de spelade och dömde.



Fredrik smashar med Robin i bakgrunden



Felix servar