AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Ketil Turner ny ordförande i Sollentuna Volley

Ketil Turner är ny ordförande i Sollentuna Volleybollklubb. På årsmötet 7 oktober valdes en ny styrelse och på det konstituerande styrelsemötet därefter utsågs Ketil Turner till ny ordförande. De tre årens senaste ordförande, Bengt Malmfält, kvarstår som vice ordförande. Vem är då Ketil? Läs här hur han beskriver sig själv.

Jag heter Ketil Turner och är ny ordförande i klubben. För mig är det mycket spännande och engagerande att få förtroendet att vara ordförande i Sveriges bästa volleyboll klubb. Det jag har sett hittills av klubbens stora och välorganiserade ungdomsverksamhet där alla får vara med och elitlagens ambition är imponerande och det gjorde valet lätt när jag fick frågan om att bli ordförande. Min ambitionen är att föra den traditionen vidare och förhoppningsvis också bidra till att utveckla klubben ytterligare.


Jag är 53 år och har bott i Sollentuna sedan 1986. I min ungdom paddlade jag kajak och tillhörde Sverigeeliten på långlopp i början av 80-talet med SM-guld som bästa merit. Tidigare har jag varit engagerad i idrottsklubbar bla i Sollentuna Kanotsällskap i många år och har barn som är aktiva i olika idrotter så jag har god inblick i Sollentunaidrotten. På dagarna jobbar jag i Nordea bank och på fritiden spelar jag golf, paddlar kanot, lär mig spela piano.


Nu har jag hunnit varit ordförande i lite knappt en månader och bättre välkomnande kan man inte få som ordförande. Den första presenten var ca 60 st nybörjare i de allra yngsta träningsgrupperna, som under hösten börjat spela volleyboll. De bägge elitlagen vann sina premiärmatcher, herrarna gick vidare till finalspelet i Nordiska Mästerskapen för klubblag och ungdomslagen hade stora framgångar i turneringen i Kungälv! Det bådar gott för framtiden.


Ketil Turner är ofta i sporthallen, men söker du kontakt med vår nye ordförande så finns han på e-postadress ordforande@sollentuna-vk.se