Kungälv F96

I fredags eftermiddag (23/10) åkte 14 tjejer från F96 ner till kungälv.

I fredags eftermiddag (23/10) åkte 14 tjejer från F96 ner till kungälv. Vi hade med 4 lag Uno, Due, Tres och Quattro. Tjejerna var väldigt laddade inför helgen och satsade på en första plats. På lördagen gick tjejerna upp kvart i 7 för att äta en gemmensam frukost. Därefter gick vi ner till den nybyggda hallen.

Quatro kämpade hela dagen och kom på en fjärdeplats då de blivit av med en spelare under dagen.

Due som spelade i samma grupp kom trea.

Tres som bara var tre på plan kom också på en tredje plats.

Utan ett enda setförlust så tog Uno förstaplatsen i deras grupp.

I åttondelsfinalen möttes Uno och Tres där Uno drog längsta stråt och vann med 2-0. Efter förlusten får Tres en ny chans att visa vad dem går för, men fölorar mot Smålandsstenar efter en jämn match med många bra bollar. Tres kommer till slut på en 13:de plats i turneringen.

Due spelade också åttondelsfinal men förlorade mot Veddige Grön som kom till final. Due slutade efter helgens kamp på en 10:de plats.

Quatro spelade på söndagen om plats 17 – 26. De vann 1 match och förlorade 2.

Uno var laget som kom längst. Efter åttondelsfinalen mötte dem Södertelge Chili där Uno vann med (25-3,25-7). Där efter väntade semin mot Sollentunas 97or. Tjejerna började första setet väldigt bra men andra setet tappade de fokus men vann till slut med 25-19. Nu väntade bara finalen mot Veddige. Uno vinner med klara 2-0. Uno vinner turneringen utan setförlust och tar hem guldet i U15 klassen.