AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Sollentunas herrar ute ur Svenska Cupen

Sollentunas herrlag spelade kvartsfinalspel i Tierp i helgen men gick inte vidare till semifinal. Sollentuna mötte Tierp och Linköping och det var två helt olika matchbilder. Tierp Volley – Sollentuna 3-0 ( 25-21, 25-20, 25-21 ) Sollentuna – Linköping VC 3-0 ( 25-18, 25-23, 25-17 )

I matchen mot Tierp är Sollentuna med hela vägen men får hela tiden arbeta för att komma i kapp och förbi. Det lyckas man inte med även om laget gör en upphämtning från 2-8 till 18-18 i första set. Andra set är jämt till 11-12 sen rinner det iväg. I tredje står det 21-22 men Tierp vinner 3 raka och tar hem matchen.


– Det var tuffare än vi trodde, fast vi visste det skulle vara tufft. Vi trodde vi skulle kunna göra det jämnare, men det var bara riktigt jämnt i första set. Vi måste bli bättre, sa Lars-Göran Eriksson, Sollentunas tränare, efter matchen.



Martin anfaller mot Linköping


I matchen mot Linköping fick alla Sollentunas spelare speltid och man kunde ändå ta hem en säker seger. Sollentuna var bättre i alla moment. Nu räckte inte det för avancemang. Tierp tog en semifinalplats i Svenska Cupen och övriga lag i semi är Örkelljunga, Habo Wolley och Vingåker. Sollentunas Mattias Andersson var riktigt bra i båda matcherna och poängbäst mot Linköping med 13 poäng. Mattias var inte ensam om att prestera bra i Tierp och det bådar gott inför seriepremiären på söndag.



Dave passar