AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Sollentuna F95 visar framfötterna direkt i SVC FU17

Först skall vi hälsa en Sollentuna volley profil välkommen till träningsgrupp F95. Larry Karlsson med mångårig erfarenhet från Vänsterknäck (SVK:s dåvarande 2:a lag) i div 1, har anslutit som tränare gruppen. Både spelare och jag är jättenöjda att Larry är med oss.


 

Söndag 4/10 spelades 1:a SVC i Vallentuna. Av våra 20 spelare kom 18 till spel, urstarkt. Vi ställde upp med 2 jämnbra lag.


Hökarna vann sin grupp efter 2-0 mot Lidingö och 2-1 mot Vallentuna (årets första vinst mot Vallentuna). Falkarna vann första matchen mot Uppsala med 2-0 medan gruppfinalen mot Team Valla förlorades slarvigt med 0-2. Vi slutade 2:a och gick till åttondelsfinal.



Lina M, Sofia, Asena, Sara, Gabriella


Hedvig, Anna R, Lina K och Olivia


I åttondelsfinalen ställdes F95 lagen mot våra F96 lag. Hökarna slog Due med 2-0 medan Falkarna vann med 2-1 mot Uno. I kvartsfinalen ställdes vi mot dem som skulle mötas i finalen. Hökarna förlorade mot våra F94, Toker med 2-0 medan Falkarna blev slagna av Södertälje med 2-0, även om 2:a set endast förlorades med 25-22.



Hanna, Linnea, Ester, Agneta, Astrid,


Felicia, Anna A, Amanda och Sandra


2 matcher kvar var. Hökarna förlorde mot Spårvägen och vann mot Bromma. Det innebar att Hökarna kom 7:a. Falkarna vann mot Bromma medan vi förlorade mot Spårvägen och slutade på 6:e plats.


Att komma 6:a och 7:a av 18 lag under denna maratondag tycker jag är fantastiskt. Lägger man sedan till att vi i år börjat med nytt spelsystem som ingen tidigare spelat, så gör det saken ännu bättre. Det bästa av allt är att alla hade jätteroligt.


Fortsatt flitig närvaro på träningar och matcher gör att denna säsong kan bli riktigt kul.


Till Kungälv åker vi 17 av 20 spelare, nytt rekord för oss.


Från en mycket stolt tränare