AKTUELLT

Beachläger 2020 - Ingen sommar utan läger!

admin

WOHOO, det blir läger även i sommar för Sollentuna volley Välkommen till Sollentuna Volleybollklubbs sommarläger vecka 26 (måndag 22 juni till och med fredag 26 juni ) för dig som spelar 4-manna, 6-manna, beachvolley eller är intresserad av att prova på volleyboll. På grund av de rådande ...

Sollentunas C damer inleder säsongen med ett leende

Sollentunas C damer spelar i Division 2 Östra Svealand och inledde säsongen med en tuff femsetare där man på bortaplan fick ge sig tillslut i skiljeset mot Stjärnfall 2 – 3  (25-20, 16-25, 13-25, 25-14, 4-15).


Sammansättningen i laget kommer ifrån träningsgrupper från tidigare år som numer inte finns längre. C-laget är en härlig grupp tjejer som spelar volleyboll för det sanna skälet, nämligen att de helt enkelt gillar sporten. Så här skriver laget själva om matchen.

I det första setet blev vi nog alla, inklusive vår stora publik riktigt överraskade om hur bra vi spelade! Eftersom det var länge sedan vi alla spelade någon match hade vi inte så stora förhoppningar egentligen. Så under första setet fungerade bara allt som det skulle och vi hade riktigt bra defence och mottagning!


I det andra och tredje setet sjönk vårt självförtroende och vi började missa mer. Det började med att vi låg under i de båda seten och vi hade svårt att komma tillbaka till vårt spel som vi hade i det första setet.


Till det fjärde setet hade vi fått lite tips från Camilla Arenhäll och det hjälpte oss att vinna setet! Vi började riktigt bra och fick upp självförtroendet ordentligt. En riktigt bra upphämtning från svackan vi hamnat i.


I skiljeset hade vi tyvärr en riktigt dålig start och sen fick vi aldrig igång något bra spel tyvärr. Vi hamnade i ett underläge vi inte kunde vända.


Sammanfattningsvis var vi var ett lag utan varken passare eller centrar i helgen, men vi löste situationen och spelade faktiskt riktigt bra stundtals. Vi gick två-passare system och hade alltid passaren i mitten fram. Det var ju första gången som alla spelade med varandra och visst blev det lite missförstånd ibland, men vi hade en stark kämparglöd och viktigast av allt – vi hade riktigt roligt tillsammans! 


Till nästa match kommer vi förhoppningsvis ha centrar med som stärka laget ytterligare! Om vi bara kan behålla samma kämparvilja och glädje på planen tror jag att det kan gå riktigt bra! Dock så har vi fortfarande ingen passare men vi får se hur vi löser det problemet då!