AKTUELLT

Beachläger sommaren 2024

Beachsektorn

Anmälan till SVK’s Beachvolleybollläger på Rösjö Beach är öppen!

Träningsmatch mot Örebro för Sollentunas damlag

Damlaget var i helgen i Örebro och spelade en träningsmatch. Läs vad damlagets nye headcoach, Dave Egan, har att säga om matchen.


På söndagsmorgonen så reste Sollentunas damlag till Örebro och spelade en tränignsmatch mot Örebro Volley. Som med alla försäsongsmatcher så mäts inte framgång i siffrorna på poängtavlan, utan istället i framstegen i det egna laget. Det var många positiva tecken som kom ut från denna match trots att det resultatmässigt blev en förlust.

Emma Holm och Johanna Falk gjorde ett bra jobb i mitten för laget, med många block och några riktigt vassa servar. Båda spelarna kommer att få större roller denna säsong än tidigare år och deras framsteg hittills är ett glädjeämne.


Alla tre passarna fick speltid att styra anfallsspelet och alla gjorde en bra insats. Viktigt denna säsong är att kunna hålla tempot i anfallet och söndagen var vårt första riktiga test kring detta. Anna Harlin spelade sin första match för Sollentuna och såg “comfortable” ut i sina nya klubbfärger.


Vi har mycket hårt arbete framför oss innan säsongsstarten hemma mot Gislaved den 18 oktober, med just nu är vi “pleased with the direction we’re heading”


/Dave Egan (översatt av christer)